Aloita koekäyttö

Toiminnanohjausjärjestelmä asiantuntijayrityksille

Yli 1000 asiantuntija- ja projektiyritystä tehostaa liiketoimintaansa Visma Severalla.

 

kuvitus-nuolet4

Projektit myynnistä laskutukseen yhdessä työkalussa

Visma Severan kantavana ideana on, että kaikki asiantuntijayrityksen työntekijät käyttävät samaa työkalua aina myynnistä laskutukseen saakka. Näin kaikki tärkeät tiedot löytyvät aina yhdestä järjestelmästä ja samaa tietoa voidaan hyödyntää esimerkiksi laskutuksessa ja raportoinnissa.


kuvitus-kannattavuus

Parempi laskutusaste ja kannattavuus

Visma Severa on PSA-pilvipalvelu (Professional Services Automation), joka auttaa parantamaan yrityksen johtamista ja seurantaa, tehostamaan palveluiden toimitusprosessia, laskutusta sekä myyntiä. Tuloksena on parempi asiantuntijoiden käyttöaste ja projektien kannattavuus.


Tehokkaat työkalut

Visma Severa sisältää toiminnallisuudet asiakashallintaan, myynninohjaukseen projektinhallintaan, resursointiin, työajan kirjaamiseen, laskutukseen sekä raportointiin. Halutessasi voit kasvattaa toiminnallisuuksia lisäpalveluilla. Lisäksi Severa on mahdollista integroida taloushallinnon järjestelmiin.

kuvitus-tyokalut


kuvitus-suosittu

Suosituin toiminnanohjausjärjestelmä asiantuntijayrityksille

Visma Severaa käyttää Suomessa jo yli 700 asiantuntijayritystä, joiden lisäksi asiakkaita on yli 300 Ruotsissa, Norjassa ja Hollannissa. Järjestelmä sopii niin pienille muutaman työntekijän yrityksille kuin useiden satojen käyttäjien organisaatioille.


Käyttövinkkejä ja apua liiketoiminnan kehittämiseen

Keskustelemme vuosittain satojen suomalaisten asiantuntijayritysten kanssa. Haemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tapoja, joilla he pystyvät lisäämään tehokkuutta ja kannattavuutta omassa liiketoiminnassaan.

Kokemuksemme perusteella julkaisemme oppaita ja webinaareja kaikkien saataville.

kuvitus-apua

Visma Severan asiakastuki palvelee käyttäjiä verkossa, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Haluatko automatisoida toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon?

Yhdistämällä Netvisorin automatisoidun taloushallinnon Severaan, säästät aikaa myös taloushallinnon työstä. Sähköistä kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, palkanlaskennan sekä myyntireskontran prosessit.

Ota yhteyttä myyntiin

+358 10 5058 420| sales.severa@visma.com| Tuki


Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti