Aloita koekäyttö

Pilvipalvelun hyödyt

Pilvipalvelu on loppukäyttäjille sekä yritykselle kustannustehokkain ja helpoin vaihtoehto

Enemmän aikaa tuottavaan työhön

Pilvipalveluiden käyttäminen on mahdollista millä tahansa laitteella, paikasta ja ajasta riippumatta. Visma Severaa voidaan käyttää Internet-selaimen tai mobiili-applikaation kautta. Päätelaitteesta riippumattomuus tukee joustavaa työntekoa ja etätyötä.

Pilveen tehdyn ratkaisun käyttöönotto ei vaadi asennuksia, vaan palvelu on aina käyttövalmis uusille käyttäjille. Visma Severassa kaikki päivitykset tulevat aina automaattisesti, eikä tuottavaan työhön tule katkoksia asennuspäivitysten takia.

Tiedät paljon maksat
ja mitä saat

Pilvipalvelu ei vaadi investointeja palvelimiin tai asennustyöhön. Visma Severan käyttöönotto koulutuksineen on markkinoiden tehokkain. Lisäksi käyttöä koskevat muutokset kuten käyttäjämäärien tai lisäpalveluiden muutokset onnistuvat helposti.

Pilvipalveluna toimitettavan ratkaisun laskutus perustuu kiinteään kuukausihintaan ja palvelusta koituvat kustannukset on vaivatonta budjetoida. Kuukausimaksun lisäksi pilvipalvelulla ei ole erillisiä ylläpitokustannuksia, sillä päivitykset ja laitteistoon liittyvät huollot ovat kaikki palvelutarjoajan vastuulla.

Huippuluokan palvelutaso ja tietoturva

Pilvipalvelun etuna on, että pienikin asiakas voi saada saman palvelutason ja tietoturvan, johon normaalisti vain suuryhtiöillä on varaa. Palvelun käytön turvallisuudesta vastaavat tietoturva-alan ammattilaiset. Laitteesi hajotessa, tai muun ikävän yllätyksen sattuessa, tietosi ovat tallessa.

Visma Severan palvelimien ylläpidosta vastaa Rackspace, joka on yksi maailman suurimmista virtuaalipalvelimien tarjoajista. Rackspacen palvelinkeskukset ovat SAS 70 Type II sertifioituja ja tietoliikenne SSL-suojattua. Historiansa aikana Visma Severa on ollut – huoltokatkot mukaan lukien – 99,97 % ajasta käytettävissä.

Uudet käyttäjät ja
lisäpalvelut vaivattomasti

Pilvipalvelussa järjestelmän asetuksiin tehtävät muutokset onnistuvat minuuteissa, kun liiketoiminta kehittyy. Muutoksia tuovat esimerkiksi uudet työntekijät, palvelumallit, toimipaikat tai raportointi- tai kirjaustapojen muutokset.

Jos haluat lisätä käyttäjiä tai täydentää ratkaisuasi lisäpalveluilla, tarjoavat Visman pilvipalvelut mahdollisuuden ostaa näitä suoraan palvelusta ottamatta yhteyttä myyjään. Tämän lisäksi Severan avoin rajapinta mahdollistaa kolmannen osapuolen ohjelmistojen integroinnin. Lue lisää API-rajapinnasta

Pilvipalvelun hyödyt

Pilvipalvelu on loppukäyttäjille sekä yritykselle kustannustehokkain ja helpoin vaihtoehto
pilvipalvelun-alku-bg

Kokeile Visma Severaa!

  • Saat ilmaisen koekäytön 30 päiväksi
  • Ei maksu- tai luottokorttitietoja
  • Ei asennuksia vaan saat oman ympäristön suoraan käyttöösi mistä tahansa
kuvitus-arska

Ota yhteyttä myyntiin

+358 10 5058 420| sales.severa@visma.com| Tuki


Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti