Aloita koekäyttö

Automatisoitu laskutusohjelma

Laskuta työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut Visma Severalla.

ominaisuudet-laskutusohjelma-crop

Laskuta projektit nopeammin ja tarkemmin

Visma Severa parantaa yrityksen käyttöastetta varmistamalla,
että kaikki projektit laskutetaan tarkasti ja nopeasti.


Säästä aikaa laskutuksessa

Visma Severa auttaa keräämään kaiken laskutukseen tarvittavan tiedon valmiiksi laskutusta varten. Tämä säästää aikaa tuntien, kulujen sekä hinnoitteluperusteiden koostamistyöltä, joka vie asiantuntijayrityksissä liikaa aikaa.

kuvitus-ominaisuudet-crm-yhteystiedot

MYYDYT PROJEKTIT TAI PALVELUT

Visma Severaan voidaan määrittää projekteille laskutuspisteet, joihin sovitut maksuerät kuuluvat. Laskutuspiste voidaan määrittää kalenteriin tai sitoa vaiheen valmistumiseen.

kuvitus-ominaisuudet-crm-yhteydenotot

TYÖTUNNIT JA KULUT

Kaikki tunnit ja kulut tulevat laskutettavaksi projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä. Tuntihinta voidaan määrittää joustavasti useilla eri tavoilla.

kuvitus-ominaisuudet-crm-hinnasto

TOISTUVAT MAKSUERÄT

Jos asiakkaalla on toistuvia maksueriä kuten ylläpito- tai palvelumaksuja, voidaan ne perustaa helposti järjestelmään. Toistuvuus voidaan määrittää monipuolisesti.

ominaisuudet-laskutusohjelma-laskuta_tarkemmin

Laskuta tarkemmin

Visma Severa muistuttaa laskutettavista projekteista. Tämä vähentää huolta siitä, että jotain jäisi laskuttamatta. Tehokkaamman laskutusprosessin ansiosta asiakkaasi eivät saa virheellisiä laskuja.

Tehokkaampi laskutusprosessi
Suosittelemme, että projektipäälliköt vastaavat laskujen luonnista, koska heillä on paras tieto asiakassopimuksesta ja projektin etenemisestä. Laskutusprosessi voidaan määrittää yrityskohtaisesti.

Laskun muokattavuus
Laskupohjat ovat muokattavissa yrityskohtaisesti. Laskun voi lähettää useilla eri kielillä ja valuutoilla. Visma Severa tukee myös konserniyritysten laskutusta, jossa laskuihin liittyvät tiedot määritellään yrityskohtaisesti.

Sähköinen laskutus
Lähetysvalmiit laskut lähetetään postilla, sähköpostin pdf-liitteenä tai verkkolaskuna. Integroimalla Maventan Severaan laskut siirtyvät napin painalluksella lähetyspalveluun, josta asiakas saa automaattisesti paperi- tai verkkolaskun.

Laskut taloushallintoon

Visma Severa toimii yrityksen nykyisen kirjanpito- ta palkanlaskentaohjelman kanssa eikä yritä korvata sitä. Tämän johdosta Visma Severan käyttöönotto on nopeaa, eikä asiakkaan tarvitse luopua käyttämästään ohjelmistosta tai tilitoimistosta.

ominaisuudet-laskutusohjelma-laskut_taloushallintoon

Tehokkaampi yhteistyö
Visma Severa on yhteensopiva useiden taloushallinto-ohjelmistojen kanssa, jolloin esimerkiksi laskutustiedot voidaan siirtää sähköisesti ja valmiiksi tiliöitynä kirjanpitoon sekä myyntireskontraan.

Katso saatavilla olevat integraatiot.

Visma Netvisor
Haetko tällä hetkellä myös taloushallinnon järjestelmää? Suosittelemme Netvisorin taloushallintoa asiakkaille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen ja automatisoituun taloushallintoon. Severan ja Netvisorin integraatio mahdollistaa myyntilaskujen lisäksi asiakastietojen yhdenmukaisuuden, kulujen kohdistamisen projekteille sekä tuntien ja matkakulujen viennit palkanlaskentaan.

Tunnus myös kirjanpitäjälle
On suositeltavaa, että kirjanpitäjälle ja palkanlaskijalle luodaan omat tunnukset Visma Severaan. Tällöin yhä isompi osa yrityksen raportoinnista ja tiedonkäsittelystä voidaan hoitaa sähköisesti. Esimerkkinä tunti- ja poissaolojen raportointi palkanlaskentaan, myyntilaskujen käsittely ja johdon raportointi. Samalla voidaan sopia tehokkaasta työnjaosta yrityksen sisäisen ja ulkoisen laskennan kesken.

Lisätoiminnallisuudet laskutukseen

Verkkolaskut
Maventa mahdollistaa myyntilaskujen lähettämisen asiakkaalle sähköisesti tai paperilaskuna suoraan Severasta. Palvelun avaaminen vie vain 15 minuuttia.
LUE LISÄÄ

Visma Netvisor
Visma Netvisor on taloushallinnon ja palkanlaskennan pilvipalvelu, joka ymmärtää projektiliiketoimintaa. Integraatio tukee asiakkaiden, laskujen, tuntien ja projektiin liittyvien ostolaskujen siirtoa ohjelmistojen välillä.
LUE LISÄÄ

Edistynyt hinnoittelu
Edistynyt hinnoittelu –lisäosalla hallitset helposti hinnastoja ja niiden eri versioita sekä automatisoit volyymin vaikutuksen hinnoitteluun.
LUE LISÄÄ

Haluatko yhteydenoton?

Anna nimesi ja puhelinnumerosi niin olemme
sinuun pikimmiten yhteydessä.

Nimesi:

Puhelinnumerosi:

kuvitus-arska

Ota yhteyttä myyntiin

+358 10 5058 420| sales.severa@visma.com| Tuki


Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti