Vinkit tehokkaampaan Severan käyttöön

Helpota asiantuntija-arkeasi ja poimi vinkit Severan käytöstä.

Yrityksissä on käytössä useita työkaluja ja ohjelmistoja. Ensi opettelun jälkeen käytämme niitä lähes huomaamatta. Tämän takia työkalujen ja ohjelmistojen täysi hyöty jää helposti saavuttamatta.

Älä jätä Severan käyttöä puolitiehen: jaamme kesän aikana kuumimmat Severa-käyttövinkit ja kokoamme tänne blogiin, jotta saat kaiken tehon irti pilvipalvelusta.

1. Ilmainen mobiilisovellus kaikille käyttäjille

Tiesithän, että Severasta on myös mobiilisovellus? Asiantuntijatyö voi olla liikkuvaista eikä työ ole enää tietokoneesta riippuvaista. Onneksi kirjauksia voi tehdä mobiilisti ja tieto pysyy mahdollisimman ajantasaisena järjestelmässä. Mobiilisovellus on ladattavissa Androideille, iPhoneille ja Windows puhelimille sovelluskaupasta. Lue lisää tai katso video mobiiliominaisuuksista.

2. Monikäyttöinen kalenteri

Oletko kahden kalenterin loukussa? Kalenterisynkronoinnin avulla sinulla on aina ajantasaiset kalenterit sekä Severassa että Googlessa tai Microsoft Exchange/Office 365:ssa. Tuntikirjaukset on helppo tehdä vaihtamalla Severassa kalenterimerkintä tuntikirjaukseksi. Voit vielä ohjata merkinnän oikealle työlle ja asiakkaalle. Katso lisää Google-kalenterin synkronoinnista tai Microsoft Exchangen/Office 365 kalenterin synkronoinnista.

Saat myös nopeasti tehtyä merkintöjä koko tiimille. Kalenteri hakee tiimin merkinnät, jopa henkilökohtaiset yksityisyyden huomioiden, joten vapaat kohdat on helppo huomata. Kalenterista saat katsottua tiettyjen tiimiläisten tai tietyn yksikön merkinnät, ja tallennettua omia ryhmäkalentereita.

3. Personoitu Severa-työpöytä

Näyttääkö Severan työpöytä samalta kuin aloittaessasi ohjelmiston käytön? Muokkaa työpöytäsi näkymä sen mukaan, mitä itse tarvitset ja käytät. Näin saat helposti tietoa juuri sinua kiinnostavista ja koskevista asioista kirjautuessasi Severaan.

4. Creamailer asiakasviestintään

Creamailerin avulla saat tehoa asiakasviestintään. Tuo kontaktisi Severasta Creamailerin postituslistaan ja lähetä helposti uutiskirjeitä sekä sähköpostimarkkinointia asiakkaillesi. Lue lisää täältä.

5. Muistiinpanot kalenterilla

Voit kirjoittaa muistiinpanot kalenterimerkintään Googlessa tai Microsoft Exchange/Office 365:ssa, ja ne synkronoituvat Severaan. Voit lisätä muistiinpanon työlle ja asiakkaalle, ja näin tieto on vaivattomasti ajan tasalla Severassa. Katso ohjeet täältä.

6. Google Drivella muistia Severaan

Loppuuko tila Severasta? Googlelta saat edullista lisätilaa. Tiedostot Severassa tallentuvat Googlen Driveen ja työt perustavat automaattisesti kansiorakenteen. Palvelu toimii saumattomasti ja saat helposti jaettua tiedostoja työkavereillesi Google Drivessa. Lue lisää täältä.

7. Laskut lentoon Maventan avulla

Tiesitkö, että Maventa-rajapinnan avulla laskujen lähettäminen on todella vaivatonta? Maventan avulla erilaiset laskut lähtevät mahdollisimman taloudellisesti eteenpäin laskun saajalle yhden palvelun kautta. Lue lisää täältä.

8. Severaan kirjautuminen Google-tunnuksilla

Onko salasanoja liikaa tai salasanat kadoksissa? Helpota salasanojen muistamista tällä lisäosalla. Voit kirjautua Severaan Google-tunnuksilla, myös gmail.com-tunnuksilla. Katso, miten saat lisäosan käyttöösi.

9. Asiakaspalvelu helposti saatavilla

Oletko tutustunut upeaan asiakaspalveluumme? Asiakaspalvelumme on nopeasti saatavilla ja tämän vuoden asiakastyytyväisyys on ollut 92%. Heidät tavoitat Facebookista, Communitystä, sähköpostilla ja puhelimitse. Katso yhteystiedot täältä.

10. Mukaan tuoteideointiin

Syttyikö idealamppu? Tiesithän, että Communityssä voit ideoida kanssamme. Ideasi voi koskea esimerkiksi Severan uutta käyttöliittymää tai ominaisuuksia. Tai kerro meille, minkä palvelun liittäminen Severaan tehostaisi eniten sinun työntekoasi. Communityyn pääset tästä.


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 35 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.