Kesätyöt – tilinpäätöksen aika

Kesätyöt

Tänä kesänä meillä oli kuusi kesätyöntekijää eri puolilla organisaatiota. Nyt on tilinpäätöksen aika! Täyttyivätkö kesätyöntekijöidemme odotukset, mitkä olivat kesän parhaat palat ja suosittelevatko he meitä työnantajana? Aiemmassa blogikirjoituksessa esittelimme kesätyöntekijät ja heidän odotuksensa kesätyön suhteen.

Parasta kesässä

Kesän parhaiksi paloiksi nousi selkeästi uuden oppiminen ja työkaverit. Kesä meni nopeasti, odotukset täyttyivät ja uutta oppia tuli monista aiheista. Lisäksi, kuten toivoimme, kesätyö tarjosi haasteita ja kehittymismahdollisuuksia sekä auttoi mm. kirkastamaan omia kiinnostuksen kohteita.

Toista kesää asiakaspalvelussa työskennellyt Laura kertoo kehittyneensä edelleen, kun taas ensimmäistä kesää asiakaspalvelussa työskennellyt Niina kertoo oppineensa valtavasti tietojärjestelmistä ja asiakaspalvelusta. Tuotekehityksessä työskennellyt Niko kuvailee innostuneena päässeensä vielä viime metreillä näkemään kesän aikana tehdyn työn tuloksen sekä oppineensa mm. ohjelmistokehityksestä ja -tuotannosta.

Kesän parhaiksi paloiksi nousi selkeästi uuden oppiminen ja työkaverit.

Uuden oppimisen lisäksi työkaverit olivat isossa roolissa luomassa onnistunutta kesätyökokemusta. Kesätyöntekijöiden mukaan työkaverit auttoivat, opettivat ja antoivat vinkkejä. “Oma tiimi tuki oppimista, mutta koko henkilöstö oli aivan huippua ja teki helpoksi olla täällä. Kaikki auttoivat tarvittaessa ja ottivat hyvin mukaan porukkaan, myös oman tiimin ulkopuolelta”, kertoo Nina.

Parempaa vastaanottoa tai odotusten täyttymistä haastavilla työtehtävillä ja oppimismahdollisuuksilla höystettynä en kesätyöntekijöillemme voisi näin HR-ammattilaisena toivoa. Lämpimästä vastaanotosta erityinen kiitos koko henkilöstölle ja erityisesti Niinan, Ninan, Lauran ja Nikon tiimeille!

Suositteletko Visma Solutionsia työnantajana?

Syksyllä kaikilla jatkuvat opinnot, jonka lisäksi osa kesätyöntekijöistä jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti yrityksessämme. Tästä päästäänkin helposti kysymykseen: suosittelevatko kesätyöntekijämme Visma Solutionsia työnantajana?

“Vahva peukku Visma Solutionsille työnantajana! Täällä aidosti välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista ja se myös näkyy. Kulttuuri täällä on avoin ja lämminhenkinen. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien koin olevani tervetullut porukkaan ja onkin ihan mahtavaa, että saan olla osa tätä yhteisöä myös jatkossa.“ (Niina, asiakaspalvelu)

“Suosittelen Visma Solutionsia työnantajana sekä kesätyöpaikkana. Visma Solutions mahdollistaa työntekijän kehittymisen yksilöllisesti. Visma Solutions on kuin suuri perhe, ja sillon kun työyhteisö toimii, ihmiset ovat onnellisempia ja tyytyväisempiä työssään. “ (Laura, asiakaspalvelu)

Ystävälliset ja avuliaat työkaverit, modernit työkalut ja työympäristö sekä mielenkiintoiset tehtävät tekivät tästä hienon kesätyökokemuksen.

“Ehdottomasti suosittelisin. Ystävälliset ja avuliaat työkaverit, modernit työkalut ja työympäristö sekä mielenkiintoiset tehtävät tekivät tästä hienon kesätyökokemuksen. Kun nämä kaikki yhdistetään ilmapiiriin, joka kannustaa oppimaan uutta ja haastamaan itseään, niin saadaan kesätyöpaikka jota voi lämmöllä suositella kaikille, jotka haluavat kehittyä alansa rautaisiksi ammattilaisiksi.” (Niko, tuotekehitys)

“Ehdottomasti. Vastuuta saa ottaa ja pääset vaikuttamaan mitä haluaisit tehdä. Inspiroivia ihmisiä ja työympäristö, jotka motivoivat kehittymään. “ (Nina, markkinointi)

Näihin sanoihin on hyvä päättää kolmiosainen blogisarjamme kesätyöntekijöistä. Olemme tyytyväisiä, että odotukset täyttyivät puolin ja toisin. Ensi kesänä palaamme kesärekryihin Vastuullinen kesäduuni- kampanjan merkeissä. HR-tiimi kiittää kaikkia kesätyöntekijöitämme menestyksekkäästä kesästä ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuudessa!


Henna Mäkelä on Visma Solutionsin HR-asiantuntija.
Henna tähtää ketterän ja menestyvän työpaikan luomiseen ja uskoo sen syntyvän hyvinvoivasta, motivoituneesta ja kehittymishaluisesta henkilöstöstä.