Aloita koekäyttö

Asiakkuudenhallinta ja myynti (CRM)

Visma Severa on selainpohjainen CRM, joka on suunniteltu asiantuntija- ja projektiyritysten tarpeisiin.

ominaisuudet-crm-crop

CRM joka ymmärtää projekteja

Paranna asiakaspalvelua ja myyntiä keräämällä asiakkaisiin liittyvä tieto yhteen paikkaan. Laskutus ja kannattavuusraporttien avulla johdat myyntiä kannattavimpiin palveluihin ja projekteihin.


Asiakkuudenhallinta

Visma Severan avulla kaikki asiakkaisiin liittyvät tiedot kuten yhteyshenkilöt, aikaisemmat projektit, myyntitapahtumat sekä laskut ovat löydettävissä samasta paikasta. Tämä säästää aikaa tiedon etsimiseltä ja samaa tietoa voidaan käyttää hyväksi asiakkuudenhallinnassa, myynnissä sekä laskutuksessa.

kuvitus-ominaisuudet-crm-yhteystiedot

ASIAKAS- JA YHTEYSTIEDOT

Asiakkaiden, kumppaneiden ja prospektien segmentointi sekä yhteys- ja laskutustiedot yhdessä paikassa. Tietojen tuonti sekä vienti on mahdollista Excel-tiedostona.

kuvitus-ominaisuudet-crm-yhteydenotot

YHTEYDENOTOT JA KALENTERI

Tallenna asiakaskeskustelut avainhenkilöiden saataville. Aikatauluta puhelut, tapaamiset ja tehtävät kalenteriin. Synkronointi löytyy Exchange, Google, Office365 -kalentereihin.

kuvitus-ominaisuudet-crm-hinnasto

HINNASTOT JA SOPIMUKSET

Luo valmiita hinnastoja palveluille, tuotteille sekä tuntilaskutusta varten ja linkitä ne asiakastietoihin. Tallenna tehdyt sopimukset helposti löydettäväksi. Tallennuspaikkana toimii joko Visma Severa, Google Drive tai M-Files.

ominaisuudet-crm-myynnin_seuranta

Myynnin seuranta ja johtaminen

Koska Visma Severa yhdistää CRM:n sekä projektinhallintaan että laskutukseen, pystytään asiakas- ja projektikohtaista kannattavuutta seuraamaan tarkemmin. Näin myynnin panostukset voidaan kohdistaa palveluihin, joista tulee korkein kate. Lisäksi järjestelmä tehostaa myyjän työtä sekä helpottaa myynnin seurantaa ja johtamista.

Myyntiaktiviteetit
Seuraa puheluiden, tapaamisten sekä myyntitapahtumien määrää ja niiden kehitystä. Myyntitapahtumien arvon, kaupan todennäköisyyden sekä oletetun tilauspäivämäärän päivittäminen onnistuu nopeasti.

Myynnin vaiheistus ja myyntiputki
Luo yrityksen myyntiprosessille sopiva myynnin vaiheistus. Myynnin seuranta tapahtuu aina reaaliajassa ja sitä voidaan tarkastella esimerkiksi myyjittäin tai palveluittain.

Myynnin ennusteet ja johtaminen
Visma Severa auttaa ennustamaan tulevaa myyntiä ja näin arvioimaan myös seuraavien kuukausien laskutusta sekä henkilöresurssien tarvetta.

Hinnoittelu ja laskutus

Visma Severassa projekteja ja palveluita voidaan hinnoitella monipuolisesti. Severan CRM linkittyy automaattisesti projektinhallintaan sekä laskutukseen, jolloin kannattavuus-, laskutus- ja työmäärätietoja on helppo hyödyntää tulevien projektien hinnoittelussa.

ominaisuudet-crm-laskutus

Hinnastot
Severaan voidaan luoda valmiita hinnastoja myytäville projekteille ja palveluille. Hinnastot voidaan linkittää suoraan asiakaskortille ja näin varmistetaan, että myynnissä toteutetaan lähtökohtaisesti sovittua hinnoittelua.

Yhdistelmähinnoittelu
Tarjottavien asiakasprojektien hinnoittelu voi muodostua kiinteistä hinnoista, työtunneista, suoritteista sekä kuluista, tai jopa näiden yhdistelmistä. Kaikki tiedot siirtyvät oikein laskutusta varten ilman manuaalista koostamistyötä.

Automatisoitu laskutus
Kaikki laskun luomiseen liittyvät tiedot ovat Severassa yhdessä paikassa. Laskutuksen automatisoinnin avulla laskutat nopeammin ja tarkemmin.

CRM -lisätoiminnallisuudet

Tarjoustyökalu
Tee valmiita tarjouspohjia Visma Severan tarjoustyökalulla. Yhdistä projektin vaiheistus, tarvittavat resurssit ja työmäärä sekä tuotteistetut palvelut asiakkaalle selkeään muotoon. Tarjouksien tietoja voidaan hyödyntää automaattisesti projektien perustamisessa.
LUE LISÄÄ

Edistynyt raportointi ja KPI:t
Luo omia avainlukuja (KPI), joilla seuraat myynnin ja projektinhallinnan onnistumista. Edistyneen raportoinnin ansiosta pystyt vertailemaan esimerkiksi avainasiakkuuksien tai tietyn tiimin laskutuksen kehittymistä kuukausittain.
LUE LISÄÄ

Kalenterisynkronointi
Visma Severan kalenteri on mahdollista synkronoida muihin yrityksen käyttämiin kalentereihin (Exchange, Google, Office365).
LUE LISÄÄ

Kokeile Visma Severaa!

  • Saat ilmaisen koekäytön 30 päiväksi
  • Ei maksu- tai luottokorttitietoja
  • Ei asennuksia vaan saat oman ympäristön suoraan käyttöösi mistä tahansa
kuvitus-arska

Ota yhteyttä myyntiin

+358 10 5058 420| sales.severa@visma.com| Tuki


Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti