Aloita koekäyttö

MAINOS- JA MEDIATOIMISTOT

“Reaaliaikaisen tiedon jakaminen Visma Severan avulla on helppoa.”

Sanna Rautio, varatoimitusjohtaja, Nitro ID

Kustannusarviosta laskulle – yhdellä työkalulla

Visma Severaa käyttää jo yli 150 suomalaista mainos- ja mediatoimistoa.

kuvitus-lamppu-viiva

KANNATTAVIA ASIAKKUUKSIA

Ymmärrä asiakkuuksien laskutuksen ja kannattavuuden kehittymistä. Kohdenna projektien myynti kannattavimpiin palveluihin. Perusta projektit nopeasti kustannusarviosta laskutustietoineen.

kuvitus-osaajat-viiva

TEHOKAS TYÖNOHJAUS

Resursoi osaajat ja jaa tehtäviä tehokkaasti. Jätä pelivaraa asiakkaiden kiireellisille pyynnöille. Seuraa helposti käytettyä työaikaa ja huomaa, mitkä työtyypit tai -vaiheet (esim. graafinen suunnittelu, copywriting, tekninen toteutus) tarvitsevat eniten kehittämistä.

kuvitus-laskutus-viiva

HELPOMPI LASKUTUS

Laskuta työt nopeammin ja tarkemmin oli kyse sitten kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. CMS- tai muiden markkinoinnin työkalujen jälleenlaskutus onnistuu kuukausittain automaattisesti.


Mukava työntekijöille

Mainostoimistojen visuaaliset ja luovat ihmiset toivovat erityisesti mutkatonta käytettävyyttä ja helppoa tapaa kirjata työtunnit. Toisaalta projektiliiketoiminnan johtaminen, raportointi ja laskutusprosessi vaativat, että asioita kirjataan täsmällisesti.

Visma Severan henkilökohtaisten työpöytien, graafisuuden ja työntekijäkohtaisten raporttien ansiosta käyttö on nopeampaa ja tarjoaa myös työntekijälle mahdollisuuden nähdä oma vaikutus yritykselle.

sshot-asiakkaat-mukava-tyontekijoille

Reaaliaikainen toiminnan seuranta

Asiakkuusvastaavat, projektipäälliköt ja johtohenkilöt voivat itse luoda raportteja ja näkymiä, joita he tarvitsevat päivittäin. Näin varmistetaan, että myyntiin, projektien aikatauluihin, resurssien käyttöasteen sekä laskutuksen kehitykseen voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti.

Paremman kokonaiskuvan ansiosta on helpompaa johtaa yritystä kannattavasti. Reaaliaikainen seuranta resurssien kuormituksesta sekä projektien statuksista parantaa reagoitavuutta asiakkaan suuntaan. Projektit ovat ajan tasalla ja asiakkaille voidaan luvata realistisia toimitusaikoja.

Esimerkkejä raporteista:

  • Asiakas- ja projektikohtainen kannattavuus
  • Projektit liiketoiminta-alueittain, asiakkaittain tai projektipäälliköittäin
  • Tehtävien, tarjouskannan sekä projektien statusten seuranta
  • Resurssikuormituksen raportit osaamisalueittain (esimerkiksi AD ja copywriter)
  • Laskutus-, liikevaihto- ja myyntikateraportit

sshot-asiakkaat-hallitse_pienet_tyot_nopeasti

Hallitse pienet työt nopeasti

Vahvuutena Visma Severassa on, että pienemmät ja kiireelliset tilaukset voidaan nopeasti perustaa Severaan seurantaa ja laskutusta varten. Työn perustaminen laskutustietoineen ja tehtävien jakamisineen vie aikaa alle minuutin.

Yrityksen vapaita resursseja voidaan tarkastella ryhmäkalenterinäkymässä päivä- ja viikkotasolla ja tilattuja töitä voidaan siirtää suoraan suunnittelijoiden vapaille ajanjaksoille. Jos tekijä ei ole vielä tiedossa, tehtävä voidaan jättää kohdistamatta. Allokoimattomat tehtävät ovat näkyvissä projektipäällikölle, joka voi ohjata tehtävän vapaana olevalle suunnittelijalle tai työntekijät voivat poimia itse töitä työlistalleen.

logo-planeetta_10

“Yhteydenpito ja opastus sujuivat alusta asti loistavasti ja koekäytön yhteydessä sain tarvittavat vastaukset ja ratkaisumallit meidän hieman erikoisempiinkin tarpeisiimme.”
Mici Virpiö, Projektijohtaja
Planeetta 10 Oy

dotted

logo-karhu-helsinki

“Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.”
Timo Salminen, Toimitusjohtaja
Verkkojulkaisut Oy

dotted

logo-freemium-media

“Räätälöityjä raportteja on helppo luoda ja niitä käyttämällä voidaan vaivattomasti nähdä paljon kuhunkin numeroon on tullut myyntiä. Integrointi taloushallinnon ohjelmistojen kanssa toimii mainiosti.”
Robert Kullström, Toimitusjohtaja
Freemium Media

dotted

valitse-toimiala

Kokeile Visma Severaa!

  • Saat ilmaisen koekäytön 30 päiväksi
  • Ei maksu- tai luottokorttitietoja
  • Ei asennuksia vaan saat oman ympäristön suoraan käyttöösi mistä tahansa
kuvitus-arska

Ota yhteyttä myyntiin

+358 10 5058 420| sales.severa@visma.com| Tuki


Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti